Oxygen wellness

Alpha LED Oxy Spa –

A HOLNAP TECHNOLÓGIÁJA

Exkluzív bőrfiatalító, minden eddiginél hatékonyabb
alakformáló, méregtelenítő, relaxációs és narancsbőr kezelések oxigén terápiával.


Az Alpha Oxy Spa segítségével megtapasztalhatja a 99%-os tisztaságú oxigénes kezelések páratlanul hatékony előnyeit. Feltölti a testet oxigénnel és sejtszinten tárolja, az egészséges regenerálódás és hosszú élet érdekében. Egyedülálló módon a test számára 3 különböző oxigénhez jutási lehetőséget biztosít - ARC,  TEST, INHALÁCIÓ- kombinálva egy ionizált mély-melegterápiás rendszer előnyeivel, kiegészítve aroma és vibrációs-masszázs terápiával.

Fiatalodjon az oxigén erejével!


Ugye Ön is sokszor elképzelte már, milyen egyszerű lenne az élete, ha létezne olyan csodaszer, melynek segítségével egy csapásra megfiatalodhatna?
Nos, ha csodaszerrel nem is, de a modern technológia segítségével mindez lehetségessé válik! Próbálja ki az Alpha Led Oxy Spa előnyeit!

- Tisztább gondolkodás: az oxigén kezelések azonnal javítják a mentális erőnlétet, a hangulatot és koncentrációt

- Fokozza a súlyvesztést és csökkenti a cellulitiszt

- Erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejt regenerációt

- Táplálja kondicionálja és hidratálja a bőrt, a szennyező anyagok bőrsejtekből való eltávolításával elősegíti a méregtelenítést

- Csökkenti a vízvisszatartást

- Növeli a szívizom teljesítőképességét

Az oxigén kezelés javítja a problémás terület keringését, mely így újra feszesebbé és simábbá válik. Próbálja ki ezt az egyedülálló módszert és fiatalodjon az oxigén erejével!
ÁrlistaJelentkezzen be!


hu.wikipedia.org/Terápia | kozmetika.lap.hu | hu.wikipedia.org/Szolárium