Bioptron lámpa


BIOPTRON fényterápia 

Tudta, hogy számos olyan betegség van, amelyet hatékonyan kezelhet csupán Bioptron lámpával?

 

Sokan nem is gondolnák, hogy egy gyógyászati segédeszköz mennyi bajtól szabadíthatja meg az embert, ha szakértő kezekbe kerül. A Bioptron lámpák évtizedek óta bizonyítják hatékonyságukat világszerte.

A Bioptron lámpa képes segíteni a szemészeti, ortopédiai, ízületi, valamint a bőrproblémák egy részén. Emellett számos olyan betegség is létezik, melyeket nem tud teljes egészében gyógyítani, azonban segítségével, kiegészítő kezelésként is kiemelkedő javulást lehet elérni.

Természetesen a szinte mindennapos megbetegedésekben, mint a megfázás, torokgyulladás is megfelelő segítséget nyújt ez a fényterápiás lámpa. Bőrproblémák közül kifejezetten ajánlott akné, szemölcsök, ekcéma és hasonló bőrbetegségek, valamint hajproblémák esetén is. Vitalizálja a bőrt, emellett hatékony segítséget nyújt a cellulit és a ráncok eltűntetésében.

Ha Ön is szívesen megszabadulna egészségügyi problémáitól, jelentkezzen be hozzánk és kezdje el még a héten Bioptron lámpás fényterápiás kezelésünket!


A Bioptron lámpa felhasználása

A Bioptron lámpát egészségünk szempontjából számos területen felhasználhatjuk. A szemészeti, bőrgyógyászati, reumatológiai betegségek nagy részét Bioptron lámpával hatékonyan tudják kezelni.Bioptron lámpát használnak egyes bőrbetegségek, fertőzések kezelésére, mint például a pikkelysömör, ekcéma, herpesz, akné, szemölcs vagy tályog. A bőrgyógyászat mellett a kozmetikai kezelésekben is előszeretettel alkalmazzák, hiszen remek kezelési módja a ráncoknak, a durva pórusú bőrnek és a hölgyek nagy örömére a cellulitisnek. A Bioptron fényterápia nem csupán a bőr felületén fejti ki jótékony hatását, a sugarak bejutnak a bőr alá is, ahol gyógyítják a sérült szöveteket. A sejtek gyógyulásával ez nem csupán az adott területen hoz javulást, hanem kihat az egész szervezetre. Immunerősítő hatása mellett csökkenti a fájdalmat és felgyorsítja a sebgyógyulást bőrünk felületén.

A Bioptron lámpát sok területen alkalmazzák, a sérülések utáni rehabilitáció egyik úttörőjévé vált. Jótékony hatását számos kísérlet és orvosi vélemény igazolja. Ha Önnek is bőrproblémái vannak, vagy szeretne enyhíteni bőre allergiás, ekcémás tünetein, jöjjön el szalonunkba és próbálja ki a Bioptron lámpát!
 ÁrlistaJelentkezzen be!

hu.wikipedia.org/Terápia | kozmetika.lap.hu | hu.wikipedia.org/Szolárium