Dr.Life nyirokmasszázs


A nyirokmasszázs igen nagy népszerűségnek örvend világszerte és hazánkban is egyre több helyen elterjedt alkalmazása. Nem csupán kellemes, stresszoldó hatása miatt kedvelik, hanem számos problémára jelenthet gyógyírt a nyirokmasszázs.

Testünk bizonyos időközönként salaktalanításra szorul, hiszen a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás során rengeteg felesleges salakanyag gyűlik fel szervezetünkben. A nyirokmasszázs egy olyan masszázsfajta, amely éppen ezeknek a salakanyagoknak az eltávolításában segít, emellett serkenti az anyagcsere folyamatokat és elősegíti a természetes súlycsökkenést, karcsúsodást.

A nyirokmasszázst számos területen alkalmazzák. Hatásos lehet cellulitis kezelésére, méregtelenítő kúra kiegészítő módjaként. Alkalmas alvászavarok kezelésére, nyugtató hatása stresszoldó lehet szervezetünknek, továbbá ízületi gyulladások, reuma kezelésére is kiválóan alkalmas.

A kutatások és orvos szakértők elemzései alapján a Dr. Life nyirokmasszázs készülék a legalkalmasabb ezeknek a tüneteknek a kezelésére.

Már néhány kezelés után tapasztalni fogja, hogy végtagjai könnyebbek, ellazultabbak lesznek, így javul az Ön fizikai aktivitása, állóképessége. Ha szeretné kipróbálni gépünket, látogassa meg szalonunkat és bátran forduljon hozzánk szakmai tanácsokért!

hu.wikipedia.org/Terápia | kozmetika.lap.hu | hu.wikipedia.org/Szolárium
Comments