Jade masszázságy


Milyen előnyökkel jár a JADE masszázságy használata?

A megfelelően egyenes gerinc ösztönzi a különböző szerv-rendszerek működését és biztosítja a test számára annak természetes ritmusába való visszaállását. A JADE masszázságy rendkívül hatékonynak bizonyul több különféle probléma kezelésében is. Ez a fajta gyógymód az egyik legelterjedtebb és legfejlettebb napjainkban is, természetgyógyász körökben.

A JADE masszázságy rendkívül hatékonyan, többrétű hatásával segíti az izmok lazítását, csigolyák beállítását, idegszálak szabaddá tételét, ízületi és izomfájdalmak enyhítését. Az átmelegített izmokban javul a vérkeringés, lazul az izomzat, megszűnnek a fájdalmas izomcsomók, javul a belső szervek működése. A gerinc mentén finoman, csúszó mozgással haladó görgők az akupresszúrás pontok stimulálásával csillapítják a gerincfájdalmakat.

A JADE masszázságy különleges kialakításának köszönhetően a meridián rendszer bizonyos részeinek kellemes masszírozásával fejti ki áldásos hatását. Így gyógyulás közben nem csupán a testi egészségünkért teszünk, hanem egyúttal lelkünk is felfrissül. Segít a hátizmok vérellátásának biztosításában, ezáltal a gerinc teljes egésze megújulhat. A csigolyák közötti szalagok állapotát is hatékonyan optimalizálja. Segíthet a csontritkulásban, porckorongsérvben szenvedőknek, valamint a gerincproblémákkal küzdőknek egyaránt.

Az infraterápia lényege a mély meleg hatás segítségével történő méregtelenítés, amelyet az orvostudomány is régóta sikeresen alkalmaz Pl: izomhúzódások, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, reuma, köszvény, stb. Hőterápia serkenti a hajszálerekben a vér körforgását, hatására élénkülnek az anyagcsere folyamatok, javul az emésztés, a légzés, a tápanyagok felszívódása. A JADE masszázságy egyesíti magában a hőterápiát a masszázzsal. Rendszeres használata segíti a szervezetet egyensúlyban tartani.

Sokunkban ez az egyensúly egyfajta jó érzést eredményez, mit úgy hívunk: Egészség.

Ha szeretne újra minőségi életet élni, jelentkezzen JADE masszázságyas kezelésre és újuljon meg kívül-belül!ÁrlistaJelentkezzen be!


hu.wikipedia.org/Terápia | kozmetika.lap.hu | hu.wikipedia.org/Szolárium