OTO vádli,-és lábmasszázs

A technológia által uralt modern korunkban életünket számos eszközzel könnyítjük meg, gondoljunk csak az autóra, vagy a liftre. Ezek a közlekedési eszközök olyan hatással vannak a mindennapjainkra, hogy a fizikai tevékenységeink, mint például a járás, a séta háttérbe kényszerülnek.

Időnk túlnyomó részét lábunk cipőnkbe zárva kénytelen tölteni, mely igen rossz hatást gyakorol lábfejünk vérkeringésére, mely egyébként is a szívünktől legtávolabb eső testrészünk.

 

Amennyiben lábfejünk nem kapja meg a szükséges mozgást, az eredmény a vérkeringés gyengülése lesz, ami értelemszerűen az egész testünk vérkeringésére is kihatással van. Az idő előrehaladtával az egészségünket tesszük kockára.

A lábaink csontok, ízületek, inak, izmok, erek, idegek rendkívül összetett struktúrája. Mivel a szívünktől a legtávolabbi helyen találhatóak, nehezebb a megfelelő vérkeringést fenntartani bennük.
A masszás segíti az izmokat, ízületeket a megfelelő működésben, ezenfelül megszüntetheti a fájdalmat és a fáradtságot. A megfelelő masszázstechnikának köszönhetően az OTO  lehetővé teszi a lábaink egészségének megőrzését, könnyed és gyengéd ápolását.
A rendszeres masszázs hosszú távon nagyban elősegíti az egyenletes vérkeringést, ami az egészségünk egyik legfontosabb feltétele. Azonban felgyorsult, mozgalmas életvitelünk nem hagy elég időt egy ilyen jellegű szolgáltatás rendszeres igénybevételére. A cél elérése érdekében viszont a napi, vagy a heti többszöri alkalommal végzett masszázs mindenképpen szükséges lenne.ÁrlistaJelentkezzen be!

hu.wikipedia.org/Terápia | kozmetika.lap.hu | hu.wikipedia.org/Szolárium