Só-barlang

HA SZERETNE TÖBBET TENNI AZ EGÉSZSÉGÉÉRT, JÁRJON SÓBARLANGBA!


Sokan nem tudják, de a só majdnem ugyanolyan fontos a szervezet számára, mint a víz. Só nélkül az agyunk nem tudna működni, ráadásul a benne található 82 féle ásványi anyag is nélkülözhetetlen a szervezet számára. Azonban nem csupán ételízesítésre és íz fokozásra tudjuk használni a sót!A  " só-klímaterápiás hatást " egy új fejlesztésű só generátor biztosítja. Az alkalmazott technológia száraz só aeroszolt termel folyamatosan, ami garantálja az aeroszol maximálisan intenzív hatását. Mind emellett a sóbányákéval közel azonos klíma megteremtéséhez közel 1 tonna só szemcse került felhasználásra a falak és az aljzat terítésére.

A magas só koncentrációjú levegő elősegíti a hörgők tisztulását, csökkenti a nyálkahártya gyulladását. A belélegzett só részecske enyhíti a nehézlégzéses tüneteket, könnyíti a köpetürítést.  Sikeresen alkalmazható asztmások, allergiával küzdők és egyéb légúti megbetegedésben, mint például náthában, légcsőhurutban, hörghurutban, torokgyulladásban szenvedők kiegészítő kezeléseként.

Milyen esetekben javasolt még a só terápia? 

- gyakori fülfertőzések

- ekcéma és bőrgyulladás

- álmatlanság

- izületi gyulladás

Ha nincsen ehhez hasonló panasza, csupán szeretné megőrizni egészségét, akkor is használhatja a sóbarlangunkat, hiszen erősíti az immunrendszert és serkenti a szervezet önregeneráló képességét is.

Jöjjön el hozzánk még ma!


ÁrlistaJelentkezzen be!


hu.wikipedia.org/Terápia | kozmetika.lap.hu | hu.wikipedia.org/Szolárium